miercuri, 19 mai 2010

Primul capitol

Buna!:) As vrea sa va spun ca nu sunt chiar o scriitoare buna,dar am o imaginatie de complet nebuna si imi place sa joc teatru...Stiu,stiu,plictisitor!!Va rog sa comentati ca sa stiu daca continui cu acest fanfic sau renunt...
Lectura placuta tuturor!Sper sa nu va dezamagesc:*



Capitolul 1: Chestii neintelese..
Alergam neincetat incercand sa scap de necunoscut.Totul era intunecat in jurul meu,iar cand atingeam ceva totul se lumina numai pentru o clipa.
Senzatia de claustrofobie m’a invadat.Respiram sacadat.In fata mea am zarit o luminita.Am inspirat adanc si am inaintat.Punctuletul de lumina deveni din ce in ce mai mare.
Am pasit afara in lumina,din tunelul scarbos si umed.
In fata se intindea o pajiste plina de floricele viu colorate.Ciripitul lin al pasarilor ma inviorau.Am privit in sus spre cer.Vantul puternic mi’a rascolit violent parul trimitandu’mi un fior pe sina spinarii.
M’am cutremurat si am pornit pe o potecuta spre padure.
Incetul cu incetul se intuneca,iar tunetele ma inspaimantau ingrozitor,fiind urmate de intrarea rece a ploii.M’am adapostit sub un copac imens.Era cel mai mare arbore pe care il vazusem vreodata.Ma holbam uimita la crengile crestate care isi pierdea frunza cu frunza sub privirea mea de nedescifrat.Am privit buimaca in jurul meu.Totul se vedea in ceata din cauza picaturilor de apa care picurau amenintator de repede.Desi eram la adapostul copacului urias,mai simteam cate o picatura rece atingandu’mi corpul.
Un tipat se auzi din spatele meu.Nu puteam vedea mai nimic.Mi’am micsorat si fortat ochii pentru a veadea mai bine:
Trei siluete stateau cu capul inclinat in jos.La picioarele acestora se afla ceva miscator.Se zvarcoli si urla ingrozitor de tare.,in ciuda ploii abundente.Tipatul ascutit si plin de durere ii apartinea unei fete.Obligandu’mi ochii am observat,ca o femeie inalta si de toata frumusetea impreuna cu ceilalti doi barbati,aveau un zambet plin de ura si de satisfactie.
Am vrut sa plec departe ce acele imagini,dar ceva ma tinea in loc.Panicata mai rau ca niciodata am ramas nemiscata,socata.
Am inchis ochii si am incercat sa ma conving ca ceea ce se petrece nu este real.
Un zgomot infiorator m’a facut sa deschid ochii si sa tresar.Urletele au incetat.Mi’am miscat piciorul drept,iar apoi pe cel stang si m’am indepartat de copac.Iesisem de sub adapost,iar acum eram uda din cap pana in picioare,imi ajunsese chiar si la chilotei…
“Mai este cineva aici” zise o voce superba dar plina de venin.
“Ne ducem sa verificam”se auzi o voce de barbat
“Nu!”zise ea ferm.”Hmmm…invitati nepoftiti.Ma ocup eu de ea!Rick,Ryan nu este ora de joaca!”
Nimeni nu mai zise nimci,iar pasii eleganti ai femeii se auzeau din ce in ce mai tare.
Cele trei siluete se indreptau spre mine.Am mijit ochii cand au ajuns la nici mai mult dar nici mai putin de 4 metri.
Femeia statea intre cei doi,dar oarecum mai in fata.Am putut sa vad fata ei perfecta si cunoscuta.O mai vazusem si saptamana trecuta.Avea parul blond,ochii verzi,forma fetei fiind ca a mea,iar ca inaltime cat mine.href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkHuhRehbOV73fagHutGHbNEbGh0Su0_seuZI1rp97jYpzOcIG06TqK7wQ9nCDo9U3bg8VfVAehaKNQ-cv1OkISwu2WzWbG_4m0t7QqA9OIm28yTz0uxCqxJfKdKvfJSSKuAXtsta7KCU/s1600/Miriam.jpg"> Nici nu mi’am dat seama ca imi tineam respiratia pana cand am simtit ca ma sufoc.A facut ochii la fel de mari cat ai mei.Nimeni nu spunea nimic.Pur si simplu stateam si ne holbam una la alta.
“Cine este fetiscana asta?”a intrebat barbatul din dreapta ei.
“Miroase apetisa…
“Gura!Daca mai spune cineva ceva…”si’a intors privirea din nou spre mine.”Nala?”a intrebat ea nesigura.Simteam cum imi ies ochii din orbite.In viata mea nu ma mai holbasem asa.Ea a luat comportamentul meu drept un semn pozitiv.Privirea ei uimita se transforma intr’una plina de ura nemaivazuta.I’am studiat fata si am ajuns la concluzia ca semana leit ca mine.Forma fetei,forma buzelor,a barbiei,a sprancenelor,a nasului…totul era asemanator dar totusi diferit.
Cei doi se foiau nemultumiti pe langa ea.Am intors privirea spre ei.
“Rick,termina!”scuipa femeia cuvintele spre tipul din stanga ei.
Deci pe cel din stanga il chema Rick,iar cel din dreapta parca Ryan.
Rick arata ca un pustan de 17-18 ani cu parul rascolit si cu un hanorac descheiat care ii dezvaluia abdomenul.Ochii ii avea albasrii,iar parul de un blond ca nisipul.
In schimb Ryan era ceva mai matur si mai serios.Parul lui era frumos asezat in mai multe directii,iar ochii lui aratau frumoasa nuanta de caprui spre negru.Privea incurcat cand la mine cand la femeia de lannga el.
“Ce este asta?”intreba Ryan.Femeia nu raspuse.”Miriam!”urla spre ea facand’o sa tresara.
Un fulger ne atrase atentia la toti,facandu’ne sa ne uitam spre cer.Eu nu prea am dat atentie cerului si a furtunii,continuand sa ma holbez.Rick era incordat si nu avea stare.Aveam o presimtire foarte proasta.
“Rick,esti liber!”zise in soapta Miriam.”Este numai a ta”
Asta nu este de bine.M’am dat in spate cativa pasi,insa cand sa ma intorc am dat nas in nas cu Rick.
“Hmm…Joaca…”
Am scos un mic tipat si am privit ingrozita.Un tunet ciudat ne atrase atentia la toti.Nu era ca oricare altul.Era unul ciudat rau de tot….
-Aaahhh!!!am urlat in gura mare cu ochii inchisi.


_______________________________________________________

Aceasta este Nala,personajul principal.Sper sa nu ma judecati gresit dar nu prea am avut timp sa ma gandesc cam cu ce poze as dori sa semene personajele mele,deci.... mda sper sa va placa:D Va implor sa comentati:* Tnx:*

8 comentarii:

  1. ma miki,sa stii k esti o scriitoare e cinste,mie imi plce cum scrii,dar nu vreau sa te descrurajez,dar la mine nu se comm nimic,daca nu este cu TWILIGHT,oricum u zic sa apara si cap 2 duminica te rog,ca sa se apuc sa-l citesc;))

    RăspundețiȘtergere
  2. e tare:X
    mie una imi place cum scrii
    acum sunt tare curioasa ce se intampla:X

    RăspundețiȘtergere
  3. ffffffffffffooooooooooooaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttteeeeeeeeeeeeeee tttttttttttaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrreeeeee:X:X:X:X
    abia astept capitolul al doilea:D:D

    RăspundețiȘtergere
  4. ai primit leapsa de la mine
    trimite-o mai departe
    detalii pe blog:D

    RăspundețiȘtergere
  5. mie imi place cum scrii! si ideea este interesanta! ti-as zice ca abia astept urmatorul copitol dar oricum l-ai publicat deja asa ca...il astept pe al treilea:)
    kisses, huhs & inspiration:*:X*

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place foarte mult inceputul , continua tot asa , e super!! :*
    P.S:ai putea sa te faci scriitoare de carti SF.:D

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar ai o imaginatie nebuna si imi place tare mult
    imi place tare mult cum ti-a iesit primul capitol
    diferit de ceea ce am citit pana acum si tocmai de aia imi place si mai mult pentru ca este diferit si bine scris

    RăspundețiȘtergere